Etsimme toimintaamme uutta, monitaitavaa viestintä- ja tapahtumakoordinaattoria. Osa-aikainen työ alkaa mahdollisimman pian ja soveltuu esimerkiksi viestinnän tai kaupan alan opiskelijalle tai freelancerille.

Future Boardissa sinulla on ainutkertainen tilaisuus päästä verkostoitumaan hallitusten jäsenten kanssa useilta eri toimialoilta sekä itse oppia hallitustyöskentelyn eri osa-alueita. Työssä pääset viestimään yli 130-henkiselle jäsenistöllemme yhdistyksen tapahtumista ja ajankohtaisista asioista sekä toiminnastamme ulospäin. Pääset vaikuttamaan yhdistyksen äänensävyyn, sillä somekanavat sekä nettisivujen sisällön hallinta ovat vastuullasi.

Jäsentemme kouluttaminen tapahtuu 6-7 kertaa vuodessa järjestettävien jäsentapahtumien kautta. Tapahtumien organisointi yhdessä hallituksen sekä toiminnallemme elintärkeiden kumppaniemme kanssa on vahvasti sinun käsissäsi. Tapahtumia järjestetään toisinaan myös ulkomailla. Yhteiset reissut ovat jäsentemme mielestä sitä kultaisinta verkostoitumisaikaa!

Tukenasi ja kollegoinasi ovat toiminnanjohtaja sekä yhdistyksen operatiivinen hallitus. Alussa tukenasi toimii nykyinen viestintäkoordinaattori. Sinulla on mahdollisuus päästä osallistumaan hallituksen kokouksiin ja toimia niissä sihteerinä.

Yhdistyksellämme ei ole kiinteää toimistoa, joten työskentely tapahtuu pääosin itsenäisesti ja etänä. Kuitenkin, kumppanimme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla sekä jäsentapahtumistamme suurin osa järjestetään Helsingissä. Tämän vuoksi matkustaminen pääkaupunkiseudulle aina toisinaan tulee olla sinulle mahdollista.

Toiveita:
• Osaat käyttää viestinnän eri välineitä sekä tehdä myös kevyttä visuaalista materiaalia
• Tuotat laadukasta, bisnesmaailmaan soveltuvaa tekstiä
• Hallitset kokonaisuuksia sekä omaat hyvät organisointitaidot
• Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
• Olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä (sinun ei tarvitse olla hallituksen jäsen tai ymmärtää hallitusten toiminnasta, mutta siitä voi olla hyötyä työssä)
• Hyvämaineisuus: vaadimme tätä myös jäseniltämme

Työaika ja palkkio
Työ on osa-aikainen, max. 25h/kk.
Palkkio on neuvoteltavissa. Mikäli sinulla on mahdollisuus laskuttaa palkkiosi, siitä on etu.

Työn alkaminen
Työ ja siihen perehtyminen alkaa heti, kun löydämme oikean henkilön!

Lisätiedot ja hakeminen
Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen info@futureboard.fi 16.2.2020 mennessä.

Lisätiedot:
Lari Raitavuo
toiminnanjohtaja
p. 040 1895 883
lari.raitavuo@gmail.com

Mikä Future Board?
Future Board on nuorten, alle 40v. hallitusosaajien verkosto, joka kasvattaa nuoria osaajia
yritysten hallituksiin sekä luo ja jakaa tulevaisuuden hallitusosaamista. Yhdistyksemme käytännön
toiminta keskittyy jäsentemme koulutukseen ja tiedon jakamiseen.

Olemme toimineet paremman hallitusten kehittämisen parissa jo vuodesta 2012. Yhdistyksen käytännön toiminnasta vastaa futureboardilaisista koostuva operatiivinen hallitus, toiminnanjohtaja sekä viestintä- ja tapahtumakoordinaattori.

Toistaiseksi toimintamme keskittyy Suomeen, mutta kasvatamme jatkuvasti kansainvälistä verkostoamme. Unelmamme on toimia kansainvälisesti tunnustettuna nuorten hallitustekijöiden oppimisalustana ja tulevaisuuden hallitusosaamisen suunnannäyttäjänä! Jäseniä toiminnassamme on tällä hetkellä yli 130 ympäri Suomen.