Kasvatamme tulevaisuuden hallitusosaajia

 

Yksi Future Boardin kantavista teemoista on hallitusosaajien kehittäminen. Tämän mahdollistamiseksi järjestämme jäsenillemme jäsentapahtumia ajankohtaisilla hallitusalan aiheilla koko vuoden yhteistä teemaa mukaillen. Tapahtumiin voivat osallistua niin kokeneet hallitusammattilaiset kuin vasta hallitusuraansa aloittelevat jäsenemme. Vuoden 2017 teema oli Tulevaisuuden hallitus, ja tästä luonnollisena jatkona vuoden 2018 kattoteema oli Kasvu. Vuonna 2019 on kovan kasvun ja laajan verkostoitumisen jälkeen pitää huolta yhteyksistä Kohtaamiset -teeman kautta. 

 

Future Board tarjoaa:
– Sisäiset jäsentilaisuudet, joissa verkoston jäsenet pääsevät jakamaan hallitusoppejaan
– Yritysvierailut, joissa kohdeyritys kertoo kokemuksiaan käytännön esimerkein
– Yhteistilaisuudet yhteistyökumppaneiden kanssa, joissa jaetaan tietoutta teeman ympärillä
– Mahdollisuuden henkilökohtaiseen mentorointiin
– Suosittelemme myös HHJ-koulutusta (Hyväksytty Hallituksen Jäsen), jonka toteuttaa Future Boardin kumppani Hallituspartnerit

 

Jokaisessa jäsentapahtumassa toimii yhteistyössä ja isäntänä yksi kumppaneistamme tuoden mukaan oman toimialansa ammattitaitoa.

 

Kansainvälisten kontaktien takaamiseksi jäsenet pääsevät osallistumaan jo perinteeksi muodostuneelle ulkomaanmatkalle. Ensimmäinen kansainvälinen jäsenmatka tehtiin kesällä 2016 Tukholmaan, ja vuoden 2017 jäsenmatka tehtiin Lontooseen teemalla Mullistavat liiketoimintamallit. Kesällä 2018 20-henkinen seurue matkasi Berliiniin. 2019 kesällä tutustuttiin Sveitsiläiseen bisneskulttuuriin Zürichissa.

Lontoon matkan tunnelmia pääset katsomaan seuraavalta videolta.

Vuoden 2020 tapahtumakalenteri:

Huhtikuu:

Future Boardin webinaari ansaitusta mediasta

Heinäkuu:

Elokuun jäsentapahtuma: Future Board -get together 2020

Lokakuu:

Webinar: Covid -19 scenario by Adam Howen

Marraskuu:

Vuosijuhla, Helsinki