Future Board ry

Future Board on kasvatusverkosto, joka jakaa hallitustoiminnan osaamista, hiljaista tietoa ja kontakteja.

Future Board on nuorten hallitusosaajien verkosto, joka kasvattaa nuoria osaajia yritysten hallituksiin sekä sekä luo ja jakaa tulevaisuuden hallitusosaamista. Yhdistyksemme käytännön toiminta keskittyy jäsenten koulutukseen ja tiedon jakamiseen.

Toistaiseksi toimintamme keskittyy Suomeen, mutta kasvatamme jatkuvasti kansainvälistä verkostoa. Unelmamme on, että vuonna 2020 olemme kansainvälisesti tunnustettu nuorten hallitustekijöiden laadukas oppimisalusta ja tulevaisuuden hallitusosaamisen suunnannäyttäjä.

Jaamme vuosittain Vuoden Nuori Hallitusosaaja -palkinnon. Palkinto on jaettu vuodesta 2014 alkaen ansioituneille nuorille hallitusosaajille tai nuoren polven hallitustyön edistäneille raadin valitsemille henkilöille. Seuraavat henkilöt ovat saaneet tämän tunnustuksen:

2014: Taneli Tikka, ansisoistaan menestyksellisen liiketoiminnan rakentamisesta hallituksesta käsin
2015: Petteri Walldén, pitkäjänteisestä työstä nuoremman polven johtajien sparraamisessa ja nostamisessa hallituksiin
2016: Lucas Geisler, kyvystä koota ympärilleen innostunut ja osaava tiimi sekä taidosta luovuttaa näille valta ja vastuu asioiden eteenpäin viemiseksi

Tänä vuonna Vuoden Nuori Hallitustekijä 2017 -palkinto myönnettiin Teknos-konsernin Paula Salastielle, poikkeuksellisesta rohkeudesta ja määrätietoisuudesta kasvun hakemiseen, oman osaamisen ja hallitustyöskentelyn kehittämisestä sekä uskalluksesta kyseenalaistaa. Palkinto myönnettiin Future Boardin vuosijuhlassa 15.11.2017. Lue Teknosin sivuilta lisää

Olemme toimineet paremman hallitusten kehittämisen parissa jo vuodesta 2012 saakka. Yhdistyksen käytännön toiminnasta vastaa futureboardilaisista koostuva operatiivinen hallitus, toiminnanjohtaja sekä viestintäkoordinaattori.