.

Tunnetko sinä nuoren tai nuorekkaan hallitustekijän? 

Yritysten hallitustyöskentelyä uudistava ja nuorten alle 40-vuotiaiden hallitustyöskentely osaamista kehittävä Future Board ry jakaa Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinnon jo 7. kerran. 


Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinto jaetaan vuosittain henkilölle, joka on vaikuttanut merkittävästi nuorten hallitusmahdollisuuksiin tai on ansioitunut nuorena hallitustekijänä. Palkinto on huomionosoitus ja tunnustus hallitustekijän laadukkaasta, ansiokkaasta ja suuntaa näyttävästä hallitustyöstä. Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinnolla tuodaan esille hallitustyöskentelyn monipuolisuuden ja osaamisen monimuotoisuuden tärkeyttä yrityksen pitkänaikavälin menestyksen varmistamiseksi.

Palkinnon saajan valitseva raati koostuu suomalaisista hallitustyöskentelyn vaikuttajista. Lisäksi raatiin kuuluu Future Board ry:n hallituksen puheenjohtaja Anmari Brink Pacius sekä toiminnanjohtaja Klaus Breitholtz.

Palkinto on jaettu Future Board ry:n toimesta jo vuodesta 2014 alkaen. Aikaisempia palkinnon saajia ovat olleet muun muassa Fredrik Rönnlund (2020), Sebastian Östman, Johanna Hamro-Drotz, Paula Salastie, Lucas Geisler, Petteri Walldén ja Taneli Tikka.

Ehdokkaiden haku on alkanut

Ilmoittauminen on auki 6.10.2021 asti, minkä jälkeen raati valitsee voittajan, joka julkistetaan Future Board ry:n vuosijuhlassa 16.11.2021.
Ehdokkaita voi ilmoittaa tämän linkin kautta: https://forms.gle/PLdimbA7kHg11ssf7

Future Board ry on nuorten vastuullisten hallitustekijöiden laadukas vertaisoppimisalusta, joka tarjoaa tulevaisuuden hallitusosaamista. Tuemme alle 40-vuotiaita hallitustekijöitä yritysten hallituksiin nyt ja tulevaisuudessa. Kehitämme suomalaista hallitustyöskentelyä sekä tuomme uusia luovia, rohkeita ja ravistelevia ajatuksia hallitustyöskentelyyn sen merkityksen lisäämiseksi ja yhteiskunnan parantamiseksi. 

Lisätietoja Vuoden Nuori Hallitustekijä-palkinnosta antaa yhdistyksen toiminnanjohtaja.

Klaus Breitholtz
Toiminnanjohtaja, Future Board ry
+358 40 825 0639