.

Tuomme esille yhdistyksemme jäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin jäsenet saavat itse vastata.

Nimi: Anni Tuominen
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/annituominen/
Paikkakunta: Helsinki
Yhteystiedot, 0400792488
Intohimot ja kiinnostuksen kohteet: jooga, juoksu, harrastukset veden äärellä, poikieni kanssa touhuilu, ystävieni kanssa maailman parannus ja matkustelu

Miten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla on hallitustyö kokemusta?

Olen päätynyt hallitustyöskentelyyn työskentelemällä osin omistamissani kasvuyrityksissä. Yhdistyksen hallitukseen päädyin jäsenyyden myötä yhdistyksen aloitteesta. Hallituskokemusta minulla on 5,5 vuotta ja haluaisin jatkossa viedä kasvuhakkeroinnin osaamistani myös muihin hallituksiin.

Millaisissa hallituksessa olet ollut mukana?

Olen ollut mukana terveysalan ravistaja Heltin hallituksessa sen start-up vaiheessa ja Markkinointijohdon ryhmä MJR:n hallituksessa. Lisäksi olen toiminut rakennusalan kasvuyrityksen Firan hallituksen (epävirallisena) sihteerinä.

Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana ja millaisiin hallitustehtäviin itse pyrit hakeutumaan mukaan tulevaisuudessa?

Seuraavaksi etsin hallitusroolia, jossa voisin auttaa yhtiötä kasvamaan ja ravistelemaan omaa toimialaansa. Haluan kehittää hallitustyötä myynti- ja asiakaskeskeisemmäksi, jossa aktiivinen vuoropuhelu yrityksen asiakkaiden ja myyntijohdon kanssa on hallituksen strategiatyön keskiössä.

Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?

Laajentanut verkostojani, luonut ystävyssuhteita ja kehittänyt osaamistani sekä hallitustyöstä että muiden hallitusammattilaisten kokemuskentästä.

Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?

Autan Helttiä kasvamaan Chief Revenue Officerin roolissa draivaten kasvua myynnin, asiakkuuksien ja markkinoinnin kautta. Toivoisin, että tämä rooli löytyisi jatkossa C-tasolta jokaisesta yrityksestä. Lisäksi haluan edistää hyvinvoivaa työelämää, jossa ruuhkavuosia elävät supersuorittajat (itseni mukaanlukien) eivät uuvu.

Jos haluat olla Anniin yhteydessä ja kuulla lisää hänen kokemuksistaan ja osaamisestaan, niin hänen yhteystietonsa löytyvät tämän sivun yläosasta.