.

Tuomme esille yhdistyksemme jäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin jäsenet saavat itse vastata.

Nimi: Mathias Dahlqvist
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/mathiasdahlqvist/
Paikkakunta: Helsinki
Yhteystiedot: +358440500531, 
Intohimot ja kiinnostuksen kohteet: Tennis, metsästys, kokkailu

Miten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla on hallitustyö kokemusta?

Hallitustyö on tullut minulle tutuksi oman yrittämisen sekä järjestötyön kautta. Opiskeluaikoina järjestöissä ja myöhemmin omissa yrityksissä. Suuremmin mielenkiinto heräsi 2017 kun kävin HHJ -kurssin ja sain enemmän näkemystä hallitustyöstä.

Millaisissa hallituksessa olet ollut mukana?

Nordic Sales Crew Oy sekä Future Board ry, aikaisemmin mm. Arcada Entrepreneurship Society, Peuramaan Hiihtokoulu sekä Kult.

Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana ja millaisiin hallitustehtäviin itse pyrit hakeutumaan mukaan tulevaisuudessa?

Haluaisin tehdä enemmän töitä hallituksissa jossa sitä tekee ulkopuoliset, yrittäjänä hallituksessa toimiminen on usein vaikeaa kun pitää monia hattuja päässä samaan aikaan. Siksi olisi kiva jos saisi tehdä jonkun täysin ”ulkopuolisen” yhtiön kanssa.

Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?

Fubo on tuonut hyviä oppeja, muistoja ja uusia ystäviä!

Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?

Elämässä kuuluu hyvää, kantakaupungista Itä-Helsinkiin juuri muuttanut. Ja kaipaan kesämökille Porvoon saaristoon, toivottavasti pääsee kohta ”muuttamaan”.

Jos haluat olla Mathiakseen yhteydessä ja kuulla lisää hänen kokemuksistaan ja osaamisestaan, niin hänen yhteystietonsa löytyvät tämän sivun yläosasta.