.

Tuomme esille yhdistyksemme jäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin jäsenet saavat itse vastata.

Nimi: Santeri Toivanen
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/toivanensanteri/
Paikkakunta: Oulu
Intohimot ja kiinnostuksen kohteet: Golf, sijoittaminen, kalastus

Miten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla on hallitustyö kokemusta?

Hallitustyöskentelyyn päädyin perittyäni perheyrityksemme siskoni kanssa. Hallitustyökokemusta minulle on kertynyt 6 vuotta.

Millaisissa hallituksessa olet ollut mukana?

Olen mukana perheyrityksemme hallituksessa. Yrityksemme toimii rakentamisen parissa. Lisäksi olen yksityisen sijoitusyhtiön hallituksessa, jossa olen myös osakkaana.

Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana ja millaisiin hallitustehtäviin itse pyrit hakeutumaan mukaan tulevaisuudessa?

Haluan kehittyä hallitusosaajana entistä asiantuntevammaksi talouden eri osa-alueissa. Lisäksi haluan kehittää ja kehittyä johtajuudessa ja positiivisessa yhdessä tekemisessä. Mielestäni yritystoiminta ja hallitustyö on joukkuepeliä, jossa yhdessä onnistutaan ja epäonnistutaan.

Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?

Verkostoituminen on avannut minulle uusia näkökulmia tarkastella yrityksen toimintaa ja tilannetta hallituksessa. Kun kuulee, että miltä kantilta muut pohtivat yrityksien menestystä, niin voi pohtia myös näiden näkökulmien soveltumista omien yrityksien menestyksen ja toimintatapojen tarkasteluun.

Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?

Pidän sijoittamisesta ja talouden seuraamisesta, urheilen kohtuullisen aktiivisesti ja nautin luonnosta muun muassa kalastaen.