.

Tuomme esille yhdistyksemme jäseniä ja kysymme heiltä vakiokysymykset, joihin jäsenet saavat itse vastata.

Nimi: Teemu Kumpulainen
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/teemukumpulainen/
Twitter: @Kumputeemu
Paikkakunta: Tampere
Yhteystiedot, 0445770522
Kotisivut: www.pjmaa.fi
Intohimot ja kiinnostuksen kohteet: Jooga (keho & mieli), luonto, liikunta, kasvu/kehittyminen, sanataide ja luova kirjoittaminen

Miten päädyit hallitustyöskentelyn pariin ja miten monta vuotta sinulla on hallitustyö kokemusta?

Päädyin hallitustyöskentelyn pariin omien yritysten kautta. Minulla on kokemusta yhteensä 10+ hallituksesta viimeisten reilun 10 vuoden ajalta, myös pörssiyrityksestä ja puheenjohtajapesteistä.

Millaisissa hallituksessa olet ollut mukana?

Tällä hetkellä olen kehittämässä suomalaista hallitustyötä Future Boardin lisäksi Pohjois-Suomen Hallituspartnereiden hallituksessa. Lisäksi toimin Suomen Partiolaisten Value-Based Leadership -ryhmän puheenjohtajana.

Mihin suuntaan haluat kehittyä hallitusosaajana ja millaisiin hallitustehtäviin itse pyrit hakeutumaan mukaan tulevaisuudessa?

Pyrin kehittymään niin kokonaisuuksien hahmottajana kuin esimerkiksi vuorovaikuttajana, ajankohtaisen substanssiosaamisen lisäksi. Minua kiinnostaa erityisesti hyvinvointi- ja terveysala, vastuullisuudesta strategiansa ammentavat yritykset sekä kansainväliset kasvuyritykset.

Mitä verkostoituminen hallitustyöskentelyn ympärillä on sinulle antanut?

Mielenkiintoisia keskusteluja ja mielekästä sisältöä elämään, ajattelun haastamista ja kehittämistä, oman osaamisen monipuolista hyödyntämistä, arvokkaita verkostoja.

Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin hallitustyö?

Vapaa-ajalla minut löytää mereltä tai metsäpoluilta, perheen parista, kenties joogamatolta, usein kirja tai kynä kädessä.

Jos haluat olla Teemuun yhteydessä ja kuulla lisää hänen kokemuksistaan ja osaamisestaan, niin hänen yhteystietonsa löytyvät tämän sivun yläosasta.