KUMPPANUUS

Kumppanit mahdollistavat uuden tiedon jakamisen

KUMPPANUUS

MIKSI LIITTYÄ KUMPPANIKSI?

Future Boardin kumppanit on valittu edustamaan laajasti asiantuntija-alueita, joita tarvitaan hallitustyössä. Heiltä yhdistyksemme ja jäsenemme saavat viimeisintä asiantuntemusta sekä näkemystä hallitustyön eri teemoista.

KUMPPANINA:

Pääset jakamaan toimialasi osaamista hallituksen näkökulmasta

Kumppanina pääset vaikuttamaan tulevaisuuden hallitustyöskentelyyn ja olemaan mukana jäsentemme yritysten kasvussa.

Saat ympärillesi laaja-alaisen hallitusammattilaisten verkoston

Yhteistyön myötä pääset hyödyntämään ja jakamaan toimialasi osaamista melkein sadan hallitustekijän verkostoon sekä vaikuttamaan henkilöihin, jotka edustavat yli 1 000 000 000 euron liikevaihtoa hallituspaikkoina.

Pääset vaikuttamaan Future Boardin tapahtumiin

Parhaan lopputuloksen saamiseksi rakennamme jokaisen tapahtuman yhdessä yhteistyökumppanin toiveiden mukaisesti.

KUMPPANIKSI

Kumppanimme pääsevät mukaan ajankohtaiseen keskusteluun tulevaisuuden hallitustyöstä ja haastamaan omaa ajatteluaan. Kumppanimme toimivat läheisesti yhteistyössä hallituksemme kanssa, ja he saavat itse määritellä rooliaan yhdistykseen. Isännöimällä jäsentapahtumia he pääsevät vaikuttamaan Future Boardin toimintaan sekä tapahtumiin teemojen ja sisältöjen kautta. Isäntänä kumppanilla on mahdollisuus tuoda hallituskeskusteluun oman toimialansa edustusta ja kokemusta, sekä osallistua monipuoliseen keskusteluun jäsentemme kanssa. Jäsenistämme kumppanit saavat ympärilleen vahvan ja laaja-alaisen hallitusosaajien verkoston. Kumppaneilla on mahdollisuus kutsuvieraana osallistua myös muihin Future Boardin tapahtumiin kuten Vuosigaalaan.

Kumppanuuksia arvioidaan säännöllisesti vastaamaan Future Boardin tavoitteita ja strategiaa. Koska tavoitteemme on kehittää Future Boardia kansainväliseen suuntaan, voi kumppaneistamme löytyä tulevaisuudessa edustajia myös ulkomailta. 

Mikäli koet, että edustamallasi yrityksellä olisi kumppanina annettavaa verkostollemme, ota yhteyttä, niin keskustellaan yhteistyöstä.

email

OTA YHTEYTTÄ

10 + 6 =

KUMPPANIMME

Future Board Ry 

HAE JÄSENEKSI