Jäsenet -

hallitusosaajien verkosto

Jäsenet ovat oikeutettuja osallistumaan kaikkiin vuoden aikana järjestettäviin jäsentapahtumiin. He saavat ympärilleen laaja-alaisen ammattilaisten verkoston, hallitusalan koulutusta sekä tietoa hallitustoiminnan ajankohtaisista uutisista.
Vinkkaamme jäsenillemme myös avoimista hallituspaikoista, joihin etsitään ammattitaitoisia nuoria hallitusosaajia.

Jäsenenä…

saat tapahtumissamme hallitusalan uusinta tietoa,..

pääset osaksi korvaamatonta hallitusosaajien verkostoa

ja kehität henkilökohtaista hallitusosaamistasi huippuunsa!

Future Boardin jäsenet luovat laaja-alaisen, nuorten hallitusosaajien verkoston. Jäsenistämme löytyy hallituskonkareita useiden vuosien ja hallituspaikkojen kokemuksella sekä vasta hallitusuraansa aloittelevia tulevaisuuden hallitusammattilaisia ympäri Suomen. Jäsenten monipuoliset hallitustaustat varmistavat yli toimialojen käytävän keskustelun ja kokemusten jakamisen. Future Board tarjoaa apua ammatillisiin haasteisiin myös henkilökohtaisella tasolla muun muassa mentorointiohjelman kautta.

{

Jäsentemme mielestä parasta on:

Yhteishenki

valveutunut porukka

ja rento ilmapiiri!

Max Gylling, Gylling Accounting Oy

Future Board on dynaaminen ja auttava yhteisö. Sieltä saa kokemusta omaan työhön, tekemiseen ja kasvuun, kuitenkaan itse tekemättä kaikkea; porukan kokemus jaetaan. Viisaus ja oivallus ei tapahdu tutussa arjessa ja paineen alla. Jäsentapahtumat mahdollistavat irti arjesta repimisen, joka synnyttää mahdollisuuden ajatella asioita kehittämisen näkökulmasta hyvän keskustelun kautta.

Saana Tyni, Koti Puhtaaksi Oy

Future Board on kehittänyt mua ihan hirvittävästi hallitusosaamisen näkökulmasta mutta myös muutoin. Se on tuonut lisää verkostoja ja osaamista sekä ymmärrystä hallituksen merkityksestä yhtiön toiminnalle. Future Boardin yhteiset viestintäkanavat ovat oiva ja kullanarvoinen apuväline arjessa hallitukseen liittyvien ongelmatilanteiden kanssa. Sieltä voi kysyä apua, neuvoja, kokemuksia, vinkkejä. Fuboon liittyminen ja siinä oleminen on nostanut omaa osaamista ja yhtiön mahdollisuuksia seuraavalle portaalle. Ota tai jätä!

Joona Linna, Vestelli Oy

Future Boardissa parasta on ollut laadukkaat tapahtumat ja ihmiset. Erittäin osaava, kokenut ja mukava jäsenistö tarjoaa hienon ympäristön hallitustyöhön ja yritystoimintaan liittyvien aiheiden pohdintaan. Moneen itselle ajankohtaiseen kysymykseen on löytynyt vastaus Future Boardin kautta. Ulkomaanreissut ovat myös olleet timanttia!

Kriteerit jäseneksi pääsemiseksi ovat seuraavat:

  • Alle 40-vuoden ikä
  • Kokemus aktiivisen hallituksen jäsenenä tai puheenjohtajana liiketoimintaa harjoittavassa yrityksessä, jonka liikevaihto on yli 500 000 €
  • Hyvämaineisuus
  • Halu kehittää omaa hallitusosaamista
  • Valmius käyttää aikaa yhdistyksen toimintaan

 

Jäsenmaksumme on tällä hetkellä 80€/vuosi. 

Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti, ja päätöksen uusista jäsenistä tekee Future Board ry:n hallitus. Uusia jäseniä hyväksytään kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin pikimmiten hakemuksen saavuttua.

Tietosuojaseloste.

Hae jäseneksi

Jäsenhakemus - Future Board Ry

Henkilöhistoria

Täyttyvätkö kaikki jäsenkriteerit kohdallasi?

Kerro tiivistetysti työhistoriastasi

Kokemuksesi hallitustoiminnasta

Kuvaa keskeisimmät osaamisalueesi (toimialat, funktiot)

Tavoitteet

Kerro kehittymistavoitteistasi hallitusosaamisen suhteen

Millaista toimintaa odotat Future Boardilta oman osaamisesi kehittämiseksi

Tavoitteletko uusia hallitustehtäviä ja miltä maantieteelliseltä alueelta?

Onko sinulla mahdollisuus panostaa omaa aikaasi yhdistyksen toimintaan osallistumiseen?

Muut tiedot ja hakemuksen lähettäminen

Oletko keskustellut jäsenyydestä yhdistyksemme edustajan kanssa?

Terveiset hakemuksen käsittelijöille

6 + 1 =