Kumppanit mahdollistavat uuden tiedon jakamisen

Future Boardin kumppanit on valittu edustamaan laajasti asiantuntija-alueita, joita tarvitaan hallitustyössä. Heiltä yhdistyksemme ja jäsenemme saavat viimeisintä asiantuntemusta ja näkemystä hallitustyön eri teemoista.

Kumppanina:

Pääset jakamaan toimialasi osaamista hallituksen näkökulmasta,

saat ympärillesi laaja-alaisen hallitusammattilaisten verkoston

sekä pääset vaikuttamaan Future Boardin tapahtumiin.

Hallitustoiminta, kuten moni muukin, on tiimityötä. Tämän vuoksi mekään emme Future Boardissa tee asioita yksin vaan yhdessä pitkäaikaisten kumppaniemme kanssa. Pyrimme kumppaniemme avulla tuomaan esille yritysten hallitusten erilaisia tehtäviä ja vastuita.  Vuonna 2021 kumppaneitamme ovat eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen, konsulttitalo PwC, rekrytointiyhtiö Heidrick & Struggles Nordea pankki sekä asianajotoimisto Castren & Snellman.

Kumppanimme pääsevät mukaan ajankohtaiseen keskusteluun tulevaisuuden hallitustyöstä ja haastamaan omaa ajatteluaan. Kumppanimme toimivat läheisesti yhteistyössä hallituksemme kanssa, ja he saavat itse määritellä rooliaan yhdistykseen. Isännöimällä jäsentapahtumia he pääsevät vaikuttamaan Future Boardin toimintaan ja tapahtumiin teemojen ja sisältöjen kautta. Isäntänä kumppanilla on mahdollisuus tuoda hallituskeskusteluun oman toimialansa edustusta ja kokemusta sekä osallistua monipuoliseen keskusteluun jäsentemme kanssa. Jäsenistämme kumppanit saavat ympärilleen vahvan ja laaja-alaisen hallitusosaajien verkoston. Kumppaneilla on mahdollisuus kutsuvieraana osallistua myös muihin Future Boardin tapahtumiin kuten vuosijuhlaan.

Kumppanuuksia arvioidaan säännöllisesti vastaamaan Future Boardin tavoitteita ja strategiaa. Koska tavoitteemme on kehittää Future Boardia kansainväliseen suuntaan, voi kumppaneistamme löytyä tulevaisuudessa edustajia myös ulkomailta.

 

Mikäli koet, että edustamallasi yrityksellä olisi kumppanina annettavaa verkostollemme, ota yhteyttä, niin keskustellaan yhteistyöstä.

 

Tämänhetkiset kumppanimme: