Kasvatamme tulevaisuuden hallitusosaajia

 

Yksi Future Boardin kantavista teemoista on hallitusosaajien kehittäminen. Tämän mahdollistamiseksi järjestämme jäsenillemme jäsentapahtumia ajankohtaisilla hallitusalan aiheilla koko vuoden yhteistä teemaa mukaillen. Tapahtumiin voivat osallistua niin kokeneet hallitusammattilaiset kuin vasta hallitusuraansa aloittelevat jäsenemme. 

Vuonna 2021 Future Boardin teemana on “kasvustrategia epävarmassa toimintaympäristössä”. Haluamme keskittyä rakentamaan kestävää kasvua tilanteessa, jossa korona ei enää ole kenellekään yllätys. Me haluamme varmistaa että yritysten hallitukset ovat valmiita uuteen normaaliin ja hallitukset pystyvät reagoimaan ammattimaisesti edessä oleviin tilanteisiin. Tämän teeman ympärillä järjestämme jokaisen kumppanimme kanssa 1-2 tapahtumaa, jossa pääsemme kuulemaan huippupuhujia sekä jakamaan kokemuksia kasvun rakentamisesta.

 

Future Board tarjoaa:
– Sisäiset jäsentilaisuudet, joissa verkoston jäsenet pääsevät jakamaan hallitusoppejaan
– Yritysvierailut, joissa kohdeyritys kertoo kokemuksiaan käytännön esimerkein
– Yhteistilaisuudet yhteistyökumppaneiden kanssa, joissa jaetaan tietoutta teeman ympärillä
– Mahdollisuuden henkilökohtaiseen mentorointiin
– Suosittelemme myös HHJ-koulutusta (Hyväksytty Hallituksen Jäsen), jonka toteuttaa Future Boardin kumppani Hallituspartnerit

 

Kansainvälisten kontaktien takaamiseksi jäsenet pääsevät osallistumaan jo perinteeksi muodostuneelle ulkomaanmatkalle. Ensimmäinen kansainvälinen jäsenmatka tehtiin kesällä 2016 Tukholmaan, ja vuoden 2017 jäsenmatka tehtiin Lontooseen teemalla Mullistavat liiketoimintamallit. Kesällä 2018 20-henkinen seurue matkasi Berliiniin. 2019 kesällä tutustuttiin Sveitsiläiseen bisneskulttuuriin Zürichissa.

Lontoon matkan tunnelmia pääset katsomaan seuraavalta videolta.

Vuoden 2021 tapahtumakalenteri:

Tammikuu:

Tulossa

Helmikuu:

Webinaari: Digitaalisen transformaation johtaminen 

Helmikuun jäsentapahtuman tehdään yhteistyössä PwC:n kanssa ja saamme heiltä mielenkiintoisen asiantuntijapuheen Jan Bäckstömilta.

Jan on partneri PwC:llä jossa hän on tehnyt finanssialan transformaatioita Pohjoismaissa jo 18 vuotta. Hänen ydinosaamistaan on digitaalinen pankkiliiketoiminta sekä transformaatioiden käynnistäminen, johtaminen ja uudelleensuunnittelu. Jan johtaa PwC:n 300-henkistä EMEA Digital Banking -osaajaverkostoa. 

Webinaari: Mitä olisit aina halunnut kysyä tietoturvasta liiketoimintajohdolta, mutta et uskaltanut – Lauri Jutila

Webinaari: Onnellisuus ja tyytyväisyys when life happens – hyvinvointi, päätöksenteko ja 80/20 periaate – Alexander Doepel

Maaliskuu:

Future Board ry:n vuosikokous etäyhteydellä

Huhtikuu:

Webinaari: Kasvurahoitus – Vesa Riihimäki, Nordea

Webinaari: Hallituspartnereiden ja Future Boardin yhteistilaisuus

Toukokuu:

Tulossa

Kesäkuu:

Tulossa

Heinäkuu:

Webinaari: Johda itseäsi fiksusti – Aino-Mari Kiianmies

Edeltävän vuoden tapahtumakalenteri:

Joulukuu:

Webinaari: Asiakaskokemus – mitä se on ja miten se liittyy hallitustyöskentelyyn? Puhujina Pekka Puustinen ja Hannu Saarijärvi

Kooste:

Future Boardin joulukuun jäsentapahtuma toteutettiin webinaarin muodossa hyvin mielenkiintoisesta aihealueesta: asiakaskokemuksesta. Hallitusverkostomme kaksi jäsentä Pekka Puustinen, sekä Hannu Saarijärvi pitivät jäsenistöllemme personoidun esityksen, jossa aihealuetta läpikäytiin erityisesti hallituksen näkökulmasta.

Pekka Puustinen OP Ryhmän strategiasta ja uudistamisesta vastaava johtaja ja Hannu Saarijärvi on markkinoinnin professori Tampereen yliopistossa. Yhdessä he julkaisivat tänä vuonna kirjan asiakaskokemuksesta. Kirja antaa vastauksia niille, jotka haluavat ymmärtää, miten menestyviä asiakaskokemuksia kehitetään ja johdetaan. Se soveltuu sekä yksityisellä että julkisella sektorilla työskenteleville, niin asiakaspalvelun ammattilaisille kuin hallitusten puheenjohtajille.

Tieto-osuuden lisäksi webinaarissa jaettiin interaktiivisesti kokemuksia, sekä kysymyksiä asiakakokemukseen liittyen. Havainnollistavat esimerkit ja mallit ovat oiva tapa tarkastella ja edistää oman yrityksen asiakaskokemusta.

Puustisen ja Saarijärven kirja ’Strategiana asiakaskokemus’ on hankittavissa mm. oheisesta linkistä: https://www.adlibris.com/fi/kirja/strategiana-asiakaskokemus-9789522918451

Marraskuu:

Vuosijuhla, yhteistyökumppanina Ilmarinen.  Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinnon jako, Helsinki

Lokakuu:

Webinar: Covid -19 scenario by Adam Howen

Heinäkuu:

Elokuun jäsentapahtuma: Future Board -get together 2020, Helsinki

Huhtikuu:

Future Boardin webinaari ansaitusta mediasta