Future Board on tiistaina, 17.11.2020, vuosijuhlassaan julkistanut Vuoden Nuoren Hallitustekijän 2020. Voittaja on tänä vuonna Fredrik Rönnlund. Hän on hallituksen puheenjohtaja, operatiivinen johtaja, sekä sijoittaja markkinointialustassa Leadoo Marketing Technologies. Tämän lisäksi Rönnlund vaikuttaa kahden muun yrityksen, Bonalive Materials ja Miradoren hallituksissa. Onnittelut voittajalle!

Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinnon tarkoituksena on nostaa esille alle 40-vuotiaiden hallitusosaamista. Palkinnon voi saada omista esimerkillisistä ansioista hallitustekijänä tai nuoremman polven hallitusosaamiseen merkittävästä vaikuttamisesta. Palkinto on jaettu jo vuodesta 2014 lähtien. 

Raadin perustelut valinnalle kuuluvat seuraavasti:

Raadin yksimielinen valinta perustui Fredrikin monimuotoiseen osaamiseen myynnin, markkinoinnin ja digitaalisen liiketoiminnan osaamisella niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Lisäksi Fredrik on innostava hallitustyöntekijä, joka uskoo monimuotoiseen hallitukseen ja pitää johtoryhmän kyseenalaistamista ja kehittämistä yhtenä tärkeimmistä avaintekijöistä kasvuun. Hän on keskittynyt ihmisiin menestyksen mahdollistajana ja uskoo, että lähes kaikki ongelmat ovat ihmis-ongelmia. 

Hallitustyöstä kiinnostuneille nuorille Fredrik neuvoo rohkeasti kyselemään hallitustyöskentelyn eri osa-alueista muilta ammattilaisilta. ”Tieto lisääntyy kysymällä, ei olettamalla”, toteaa Fredrik.

Lue myös Kauppalehden juttu Fredrikistä.

Fredrik Rönnlundin kuva, Bonalive Biomaterials Oy.

Finaalikolmikossa olivat voittajan lisäksi
Jimmy Takki, Onbone Oy, Eco Oy
Heikki Raulo, Barona Oy, Intera Partners