.

Yritysten hallitustyöskentelyä uudistava ja hallitustyöskentelyosaamista kehittävä Future Board ry jakoi 16.11.2021 Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinnon jo 7. kerran. Palkinto on huomionosoitus ja tunnustus hallitustekijän laadukkaasta, ansiokkaasta ja suuntaa näyttävästä hallitustyöstä.

Palkinnon voitti Ilkka Kaikuvuo. Ilkka on tunnettu sarjayrittäjänä, sekä toimii hallitusammattilaisena startup- ja kasvuyhtiöissä.

Top3-ehdokkaat Vuoden Nuoreksi Hallitustekijäksi olivat Ilkka Kaikuvuo, Noora Fagerström ja Matti Parpala. Voittaja Ilkka Kaikuvuo voitti suomalaisista yrityspäättäjistä koostuvan raadin valitsemana seuraavilla perusteilla:

Ilkka Kaikuvuolla on antaumuksellinen asenne hallitustyöskentelyyn ja kyky vaikuttaa hallitustyöskentelyn kautta liiketoimintaan. Erityistä kiitosta saivat Ilkan asenne, oppimisen mahdollistaminen ja kokemusten jakaminen avoimesti sekä aito halu auttaa kasvuyhtiöitä menestymään. Ilkan tekemässä hallitustyössä korostuu suurempi vaikutus koko kasvuyhtiöyhteisölle, motivaatio ja kyky antaa takaisin se oppi ja tuki, minkä hän on myös itse aikanaan saanut, hallitustyön muodossa, jotta yhä useampi yhtiö voisi menestyä kestävästi ja luoda menestystarinoita, summaa raati valintaansa.

”Kokeneempien hallitustekijöiden velvollisuutena on auttaa nuoria väistämään ne kuopat ja epäonnistumiset, jotka on itse tullut tehtyä“ sanoo tuore Vuoden Nuori Hallitustekijä palkinnon voittaja Ilkka Kaikuvuo.


Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinto jaetaan vuosittain henkilölle, joka on itse ansioitunut nuorena hallitustekijänä tai vaikuttanut merkittävästi nuorten hallitusmahdollisuuksiin. Palkinto on huomionosoitus ja tunnustus hallitustekijän laadukkaasta, ansiokkaasta ja suuntaa näyttävästä hallitustyöstä. Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinnolla tuodaan esille hallitustyöskentelyn monipuolisuuden ja osaamisen monimuotoisuuden tärkeyttä yrityksen pitkänaikavälin menestyksen varmistamiseksi.

Future Board ry on nuorten vastuullisten hallitustekijöiden laadukas vertaisoppimisalusta, joka tarjoaa tulevaisuuden hallitusosaamista. Tuemme alle 40-vuotiaita hallitustekijöitä yritysten hallituksiin nyt ja tulevaisuudessa. Kehitämme suomalaista hallitustyöskentelyä sekä tuomme uusia luovia, rohkeita ja ravistelevia ajatuksia hallitustyöskentelyyn sen merkityksen lisäämiseksi ja yhteiskunnan parantamiseksi. 

Kauppalehti kirjoitti jutun Ilkasta: https://www.kauppalehti.fi/uutiset/nousujohteinen-ura-onnistunut-yrityskauppa-ja-elakkeelle-alle-40-vuotiaana-ilkka-kaikuvuon-harrastuksetkin-allistyttavat/7bf00568-7455-4864-a07b-d04e51c2928b

Lisätietoja Vuoden Nuori Hallitustekijä -palkinnosta antaa toiminnanjohtaja.

Klaus Breitholtz
Toiminnanjohtaja, Future Board ry
+358 40 825 0639